2011. május 20., péntek

Patio kövek kövek kerettel nagyon jó állapotban Dortmund

Patio kövek kövek kerettel nagyon jó állapotban Dortmund:
Szia szeretnénk megújítani a teraszon, és hogy ezért a fenti teraszon tábla többek között vörös mezőben a kövek. Ezek a "laza" meghatározott nélkül habarcs vagy cement.

Ez nagyon jól megőrzött terasz tábla szemcsések beton (szürke)-elpusztíthatatlan mosoly - a kialakítását egyfajta vörös téglából. Ez azzal is összefügg, hogy a piac egyes élelmiszerek, így nem csúszik el. Láttam az egyik vörös sziklák nézeteit bemutató herausgenommen.Beim utolsó képen van egy kis kréta a kövön, ahol a fia felfedezte a művészi tehetség egyébként a kövek tiszták, és kiváló állapotban!

Ez egy 42 darab (lásd a teljes képet terasz)

Van 2 extra lemez kapható. A lemezeket 50 x 50 cm magas és friss volt felrobbantották a Kärcher!

3 vágták ki a 42 darab a mi pincében ablakot!

Vannak 232 vörös, nagyon jól konzervált, és felére csökkent 3 kövek elérhető. Ezek 20 cm hosszú és 5 cm mély, ha jól ismerik, mint a miénk a festmény költözött 10 cm.

Lehet például, hogy jöjjön és vigye el azt, hogy nézd meg a helyszínen.

Mindaddig, amíg a kijelzőn látható, a teraszon kövek volna, hogy vegye fel a Dortmund EuroMillions Husen közelében általános iskola / focipálya.
Egy pickup lenne véghezvinni egy oldalon (jó kézikocsi vagy hasonló)! Mivel mindkét lemez sérült, nem tudunk menni .... viszont sajnálom. A kérjük ellenőrizze a szervezet.
Ár: 25 EUR