2011. augusztus 19., péntek

Schlüter DITRA szétkapcsoló mat 25 nm

Schlüter DITRA szétkapcsoló mat 25 m:
Schlüter DITRA szétkapcsoló mat 30 nm
A Schlüter ® DITRA leválasztani a szőnyeg polietilén lemez fecskefarok kínáltak szögletes üreg, amely rendelkezik egy hátsó szállító gyapjú. A mért vastagsága a borda szerkezet körülbelül 3 mm. Polietilén nem hosszú távú UV-stabil, ezért az egyetlen tartósan tárolni, hogy elkerüljék az intenzív napsugárzásnak. Schlüter ® DITRA használják együtt csempézett felületek vízállóvá gőznyomás kiegyenlítő réteg nedvesség és a hátsó függetlenítés réteg problémás felületeken. Az aljzat legyen sík és stabil.

A Schlüter ® DITRA one hangolt a földre vékony habarcs fogazott simítóval (3 x 3 mm vagy 4 x 4 mm). Schlüter ® DITRA van ez a hátsó teljesen ragasztott szőtt szövet, ahol a szövet mechanikusan rögzítve a ragasztó. Itt a ragasztó nyitott ideje megfigyelhető.
A padlóburkolatok összhangban van a vékony-módszernek a jelenlegi szabály megfelelően működik a vékony ágyban módszerrel meghatározott közvetlenül a tetején Schlüter ® DITRA, a vékony habarcs horgonyzott a alákínált téren üregek a Schlüter ® DITRA mat.

Méretek:

25 mx 1 m
Ár: 150 EUR VB